Foredrag og møder i Kastelskirken

TIRSDAGSMØDER

Tirsdagsmøderne arrangeres i et samarbejde mellem Kastelskirken og Garnisonskirken og foregår i Garnisonskirkens mødesal på Skt. Annæ Plads 4.

Tirsdag den 6. februar kl. 14.00

Operasanger, sopran Lone Koppel kommer og fortæller om sin sangkarriere.
Lone Koppel kommer fra en musikalsk familie og optrådte allerede i sin studietid med sin far, komponisten Herman D. Koppel. Hun er uddannet fra Det Kongelige Danske
Musikkonservatorium og Operaakademiet og debuterede i La Bohème på Det Kongelige Teater i rollen som Musette i 1962, og hun har siden sunget mere end 52 hovedroller.

Tirsdag den 6. marts kl. 14:00

Tidligere EU-parlamentariker Karin Riis-Jørgensen kalder sit foredrag:
'Et EU i fremdrift. Kan Danmark følge med?'

KIRKEBIO KØBENHAVN 2017-2018

Sæson 2017-2018 begynder mandag d. 4. september. Alle film vises mandage kl. 16:00 i Sankt Jakobs Kirkes Sognegård, Østerbrogade 59. KirkeBio København er åben for alle, men fungerer som en filmklub, dvs. man skal være medlem for at se filmene.

Nærmere information om datoer, tilmelding og program kan hentes
her.