Foredrag og møder i Kastelskirken

TIRSDAGSMØDER

Tirsdagsmøderne arrangeres i et samarbejde mellem Kastelskirken og Garnisonskirken og foregår i Garnisonskirkens mødesal på Skt. Annæ Plads 4.
Tirsdag 4. spetember kl. 14
Vi begynder med en kort altergangsandagt i kirken. Derefter er der kaffebord, og så vil Garnisons kirkes nye menighedsrådsformand Helle Bonnesen fortælle om sit liv og virke - herunder det politiske som nyvalgt medlem af Borgerrepræsentationen for de konservative.

Tirsdag 2. oktober kl. 14
Historikeren Jes Fabricius-Møller, der er nyudnævnt Kongelig Hofhistoriograf, fortæller om Hal Koch, i dag nok et lidt glemt navn, men professor, dr. theol. Hal Koch var i årene omkring 2. verdenskrig en meget markant skikkelse i både dansk kirkeliv og dansk politisk liv.

Tirsdag 6. november kl. 14
Forfatteren og journalisten Peter Olesen, der er en kendt Københavner-profil, holder foredrag og viser billeder fra "Det stille København" med særlig henblik på Garnisons Kirkegård.

____________________________________________

LØRDAGSFOREDRAG

Foredragene holdes i ”Bageriet” / Søndre Magasin i Kastellet ved siden af kirken og kirkepladsen. Der serveres kaffe, te og scones undervejs.

Lørdag den 8. september
Lektor Carsten Selch Jensen
Kristendom og krig

Lørdag den 13. oktober
Billedhugger Hein Heinsen
Kristendom og kunst

Lørdag den 10. november

Journalist Anders Raahauge
Kristendom og etik

KIRKEBIO KØBENHAVN 2017-2018

Sæson 2017-2018 begynder mandag d. 4. september. Alle film vises mandage kl. 16:00 i Sankt Jakobs Kirkes Sognegård, Østerbrogade 59. KirkeBio København er åben for alle, men fungerer som en filmklub, dvs. man skal være medlem for at se filmene.

Nærmere information om datoer, tilmelding og program kan hentes
her.