Velkommen til kirken i Kastellet

Søndag den 21. januar kl. 10.00
Kantategudstjeneste

Georg Ph. Telemanns Kantate til Hellig tre Kongers tiden: "Ihr Völker, hört" for bariton, traversfløjte og continuo.
Solisterne er Erlend Tyrmi, bariton, Jennifer Dill, traversfløjte og  Lasse Ewerlöf sidder ved orglet.

Prædikant og liturg: Else Hviid

Gratis adgang

Kastelskirkens drengekor
Har du en dreng som er glad for at synge? Og som har lyst til at synge med andre drenge?
Kastelskirken opretter nu et kor for drenge fra 8 år og opefter.  Drengene lærer både sange og salmer og medvirker ved koncerter i kirken. Mandage kl. 15.30 – 16.30. Første gang i det nye år er 8. januar. Er du interesseret i at være med, er du velkommen til at henvende dig til korleder Katja Larsen på katjakastelskirken@gmail.com

Babysalmesang
For babyer i alderen 3-9 mdr. Onsdage kl. 10.30 og kl. 11.30. Nyt hold starter den 10. jan. 2018.

Musikalsk legestue

For børn i alderen 1-4 år.  Onsdage kl. 15.15 for de yngste og kl. 16.15 for de lidt større børn.
Nyt hold starter den 10. jan. 2018.

For begge aktiviteter, kontakt Katja Larsen på katjakastelskirken@gmail.com

_____________________

Kastelskirken er sognekirke for alle i Kastels sogn, et sogn som dækker Indre Østerbro og Langelinie området. Kirken ejes af Forsvaret og ansatte ved Forsvaret, som har en tilknytning til Kastellet, kan også bruge kirken.I Kastels sogn bor der næsten 7000 mennesker – se Sogneoplysninger.

Kirkens beliggenhed i smukke og rolige omgivelser betyder, at der er rigtig mange der kender kirken fra deres ture i Kastellet og på voldene – eller fra de regelmæssige koncerter i kirken.
Vil du vide om du bor i sognet, kan du se et kort her, eller slå din adresse op i Sogn.dk her.

Du kan komme til gudstjeneste i Kastelskirken alle søndage og helligdage
kl. 10.00. Og kirken er åben daglig kl. 8-18.

Søndagens tekst