Velkommen til kirken i Kastellet

Eksistenssamtaler

Tirsdag den 14. november kl. 19.30 i Søjlesalen, Kastelskirken

Vi fortsætter vores samtaler om tro og eksistens. Indholdet i samtalerne er bestemt af deltagernes spørgsmål, og vi taler denne gang bl.a. om tro.

Søndag den 19. november kl. 14.00

Kammerkoncert med Ensemble MidtVest

Bach, Dvorak og ny musik for blæserkvintet

Noget nyt og noget gammelt. Fra barokkkens toner til samtidens klange.

Med et afsat i Bach har ensemblets blæserkvintet sammensat et program for blasere, der bl.a. byder på nationalromantiske toner af Dvořák, som afspejler karakteren i den folkelige tjekkiske musik.

Strygekvartetten med tilnavnet "Den slaviske kvartet" er fra 1879 og spilles ved disse koncerter i et arrangement for blaserkvintet.

Lørdagsforedrag om Luther
Lørdag den 25. november kl. 10:00

Kirsten Busch Nielsen, dekan og professor ved Det Teologiske Fakultet, København. Vores sidste foredrag i anledning af reformationsjubilæet kigger tilbage på et år med enorm fokus på reformationens betydning for vor kirke og vort samfund, og vi stiller spørgsmålet: Fortsat reformation?

Foredraget holdes i ”Bageriet” / Søndre Magasin i Kastellet, ved siden af kirken.

Gratis.

Nyt drengekor - Kastelskirkens drengekor

Har du en dreng som er glad for at synge? Og som har lyst til at synge med andre drenge?
Kastelskirken opretter nu et kor for drenge fra 8 år og opefter.  Drengene lærer både sange og salmer og medvirker ved koncerter i kirken. Mandage kl. 15.30 – 16.30. Første gang den 21. august. Er du interesseret i at være med, er du velkommen til at henvende dig til korleder Katja Larsen på katjakastelskirken@gmail.com

Babysalmesang
For babyer i alderen 3-9 mdr. Onsdage kl. 10.30 og kl. 11.30. Første gang den 25. oktober.

Musikalsk legestue

For børn i alderen 1-4 år.  Onsdage kl. 15.15 for de yngste og kl. 16.15 for de lidt større børn. Første gang den 25. oktober.

For begge aktiviteter kontakt Katja Larsen på katjakastelskirken@gmail.com

_____________________

Kastelskirken er sognekirke for alle i Kastels sogn, et sogn som dækker Indre Østerbro og Langelinie området. Kirken ejes af Forsvaret og ansatte ved Forsvaret, som har en tilknytning til Kastellet, kan også bruge kirken.I Kastels sogn bor der næsten 7000 mennesker – se Sogneoplysninger.

Kirkens beliggenhed i smukke og rolige omgivelser betyder, at der er rigtig mange der kender kirken fra deres ture i Kastellet og på voldene – eller fra de regelmæssige koncerter i kirken.
Vil du vide om du bor i sognet, kan du se et kort her, eller slå din adresse op i Sogn.dk her.

Du kan komme til gudstjeneste i Kastelskirken alle søndage og helligdage
kl. 10.00. Og kirken er åben daglig kl. 8-18.

Søndagens tekst