Velkommen til kirken i Kastellet

Orgelkoncert - Solistkoncert

Præsentation af orgelsolist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium
David Bendix Nielsen

Couperin, J. S. Bach og Reubke (Sonate over salme 94)

Gratis adgang

Læs detaljer om efterårets koncertrække her

______________

Kastelskirkens drengekor

For sangglade drenge fra 8 år og op. Drengene lærer både sange og salmer, og de medvirker på sigt vd koncerter i kirken. Koret øver mandage kl. 16 - 17.
Yderligere information hos korleder Katja Larsen på katjakastelskirken@gmail.com

_____________________

SORGGRUPPE PÅ ØSTERBRO

Folkekirken på Østerbro tilbyder samtale i en sorggruppe.

Har du mistet et menneske inden for det seneste år, og har du brug for at være sammen med andre mennesker i samme situation, er du velkommen til at deltage.

Præsterne på Østerbro leder grupperne, og næste gruppe ledes af sognepræst Mia Rahr Jacobsen, Sankt Jakobs sogn, og sognepræst Else Hviid, Kastels sogn. Vi mødes 5 gange i efteråret. Er du interesseret,  kan du skrive eller ringe til kontaktperson Jane Marie Jensen på jmj.sanktjakobskirke@gmail.com eller på tlf 29909014 (kl. 9 - 14).

_____________________

Kastelskirken er sognekirke for alle i Kastels sogn, som dækker Indre Østerbro og Langelinie området. Kirken ejes af Forsvaret, og ansatte ved Forsvaret, som har en tilknytning til Kastellet, kan derfor også bruge kirken. I Kastels sogn bor der næsten 7000 mennesker – se Sogneoplysninger.

Kirkens beliggenhed i smukke og rolige omgivelser betyder, at rigtig mange kender kirken fra gå - og løbeture i Kastellet og på voldene – eller fra de regelmæssige koncerter i kirken.
Vil du vide om du bor i sognet, kan du se et kort her, eller slå din adresse op i Sogn.dk her.

Du kan komme til gudstjeneste i Kastelskirken alle søndage og helligdage
kl. 10.00. Og kirken er åben daglig kl. 8-18.

Søndagens tekst