MUSIK I KASTELSKIRKEN

KASTELSKIRKENS SØNDAGSKONCERTER

-er slut for denne gang, men vender tilbage i stærkeste opstilling
i februar og marts 2019.

ALSANG - FÆLLESSANG I KASTELSKIRKEN

Tirsdag den 4. december kl. 19.00
Advent og jul
Medarbejdere ved Kastelskirken og medlemmer af menighedsrådet vælger og introducerer sange og salmer til advents- og juletiden. Lasse Ewerlöf sidder ved orgelet og fremmest er du selv med.

Tirsdag den 18. februar kl. 19.00
Kyndelmisse og vinter
Denne vinteraften vælger Kastelskoret sangene. Du kan høre dem synge et par sange fra deres repertoire, men fællessangen er i centrum. Kom og syng sammen med de sangglade unge fra Kastelskoret.

KASTELLETS JULEMUSIKGUDSTJENESTE

Mandag den 10. december kl. 11.00

Kastellets traditionsrige julemusikgudstjeneste for ansatte ved Kastellet holdes i Kastelskirken.

Prædikant: Thomas H. Beck

KASTELSKORETS JULEKONCERT

Lørdag den 16. december kl. 16.00

Kastelskoret  er 5 år gammelt og består af 38 unge mennesker i 20 ́erne og 30 ́erne. Koret afslutter efterårssæsonen med julekoncert i Kastelskirken, med et program som vil spænde bredt fra traditionel til moderne julemusik.

Koret ledes af Katja Larsen.

www.kastelskirken.dk / kastelskirken:facebook.

Der er gratis adgang til alle koncerter og arrangementer.