Kor og babysalmesang i Kastelskirken

I Kastelskirken har vi gennem de senere år opbygget en bred vifte af musik-tilbud for børn og voksne.

SALMERYTMIK

Salmerytmik for spædbørn finder sted torsdage kl.10.30 - 11.15 for de 3-6 mdr. gamle og kl. 11.30 – 12.15 for de 6-9 mdr. gamle.

Næste hold begynder den 16. august 2018 og forløbet varer 9 torsdage i alt.

MUSIKALSK LEGESTUE
er for børn i alderen 1-4 år. Her leges der ligeledes med sange, salmer, remser og danse.
Onsdage kl. 15.15 for de yngste og kl. 16.15 for de lidt større børn.

Næste hold begynder onsdag den 15. august.

Efter lektionen er der mulighed for at hygge sig med en kop kaffe/the, danne netværk og udveksle stort og småt. Forløbet ledes af Katja Larsen og koster kr. 300,00.

KASTELSKIRKENS DRENGEKOR
For drenge fra 8 år og op som har lyst til at synge, og som har lyst til at synge sammen med andre drenge. Drengekoret medvirker ved koncerter i kirken. Mandage kl. 16-17 første gang den 13. august..

Er du interesseret i at være med i et af de ovenstående tilbud, er du velkommen til at henvende dig til Katja Larsen på: katjakastelskirken@gmail.com

KASTELSKORET
består af 30 unge mennesker i 20´erne og 30´erne. Kastelskoret afholder flere koncerter årligt og deltager i særlige gudstjenester. Korets repertoire er blandet, overvejende fra “den danske sangskat”. Øver mandage kl. 18.