Velkommen til kirken i Kastellet

Onsdagskoncert i Kastelskirken
Onsdag den 24. april kl. 17.00

Afslutningskoncert.
I en kammermusikalsk besætning med fløjte, guitar, violiner, bratsch, cello og kontrabas, spiller unge talenter et spændende program af komponisterne Richard Strauss, Âtle K. Petersen og
Hilding Hallnäs. Gratis adgang.

Alsang på Kastellet
Tirsdag den 7. maj kl. 19

Kom og syng forårssange på Kastellet.
Kastellets kommandantskab vælger sangene, du synger med og 8. Regiments Musikkorps ledsanger fællessangen. Hvis vejret er godt, synger vi på pladsen foran kirken.

* * * *

St. Bededagsaften i Kastellet torsdag d. 16. maj  fra kl. 17:30 til 22:00.
Se fuldt program her

_________________________

Kastelskirken er sognekirke for alle i Kastels sogn, som dækker Indre Østerbro og Langelinie området. Kirken ejes af Forsvaret, og ansatte ved Forsvaret, som har en tilknytning til Kastellet, kan derfor også bruge kirken. I Kastels sogn bor der næsten 7000 mennesker – se Sogneoplysninger.

Kirkens beliggenhed i smukke og rolige omgivelser betyder, at rigtig mange kender kirken fra gå - og løbeture i Kastellet og på voldene – eller fra de regelmæssige koncerter i kirken.
Vil du vide om du bor i sognet, kan du se et kort her, eller slå din adresse op i Sogn.dk her.

Du kan komme til gudstjeneste i Kastelskirken alle søndage og helligdage
kl. 10.00. Og kirken er åben daglig kl. 8-18.