MUSIK I KASTELSKIRKEN

KASTELSKIRKENS SØNDAGSKONCERTER

- er slut for denne gang, men vender tilbage i stærkeste opstilling i september 2019

___________________________________

Onsdagskoncert i Kastelskirken

Onsdag den 24. april kl. 17.00

Onsdagskoncerterne er fyraftens-koncerter med studerende fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.
Koncerterne arrangeres i et samarbejde mellem en række Citykirker og andre koncertsteder i København samt Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Wonderful Copenhagen.

Der er koncerter alle onsdage i februar, marts og april kl. 17 over hele byen.

Afslutningskoncerten er i Kastelskirken. I en kammermusikalsk besætning med fløjte, guitar, violiner, bratsch, cello og kontrabas, spiller unge talenter et spændende program af komponisterne Richard Strauss, Âtle K. Petersen og Hilding Hallnäs.

ALSANG - FÆLLESSANG I KASTELSKIRKEN

Tirsdag den 7. maj kl. 19

Kommandantskabet vælger og introducerer denne aften forårssange. Musikalsk ledsagelse ved 8. Regiments Musikkorps. Hvis vejret er godt, synger vi på pladsen foran kirken.

St. Bededagsaften i Kastellet

Torsdag den 16. maj kl. 17.30 til kl. 22.

Kommandanten byder velkommen til en skøn forårsaften med salutering, sang og musik, kaffe og varme hveder, øl og sandwich.

Du får mulighed for at kigge indenfor i møllen og hos museerne, som har åbent for besøg, Du kan høre Studenter-Sangforeningen synge koncerter i kirken kl. 18.10 og 19.45 - der er gratis billetter fra kl. 17.15. Du kan høre militærmusik på pladsen
Kl. 20 kan du heppe på studerende fra Nordisk Kollegium og G. A. Hagemanns Kollegium når de udfordrer hinanden i Tovtrækningskonkurrence i Prinsens Bastion

Tag hele familien med til en hyggelig aften i det grønne.

KASTELSKORETS SOMMERKONCERT

Lørdag den 8. juni kl. 17

Kom og hør koret synge årtidens sange - som altid krydret med viser og rytmiske satser.

Kastelskoret har eksisteret i 6 år og ledes af Katja Grunth Larsen. Koret består af knap 40 mænd og kvinder i alderen 20-40 år, der først og fremmest synger sange og salmer fra den danske sangskat.

Dørene åbner kl 16.30 og koncerten er gratis.

www.kastelskirken.dk / kastelskirken:facebook.

Der er gratis adgang til alle koncerter og arrangementer.