Kor og babysalmesang i Kastelskirken

I Kastelskirken har vi gennem de senere år opbygget en bred vifte af musik-tilbud for børn og voksne.

BABYSALMESANG/SALMERYTMIK

Salmerytmik for spædbørn finder sted onsdage kl.10.30 - 11.15 for de 3-6 mdr. gamle og kl. 11.30 – 12.15 for de 6-9 mdr. gamle.
Efter lektionen er der mulighed for at hygge sig med en kop kaffe/the, danne netværk og udveksle stort og småt. Forløbet ledes af Anna Kjærsgaard og koster kr. 300,00.

Næste hold begynder onsdag den 23. oktober og kører til den 18. december.

MUSIKALSK LEGESTUE
er for børn i alderen 1-4 år. Her leges der ligeledes med sange, salmer, remser og danse.
Mandage kl. 16.15 for de yngste og kl. 16.15 for de lidt større børn.

Næste hold begynder onsdag den 21. og 23. oktober og løber til den  16. og 18. december.
Yderligere information og tilmelding til Babysalmesang, Musikalsk Legestue  til

Anna Kjærsgaard, annakastelskirken@gmail.com

KASTELSKORET
består af 30 unge mennesker i 20´erne og 30´erne. Kastelskoret afholder flere koncerter årligt og deltager i særlige gudstjenester. Korets repertoire er blandet, overvejende fra “den danske sangskat”. Øver mandage kl. 18.
Yderligere information hos Anders Grunth, andersgrunth@gmail.com